3ο Διαδικτυακό Φαρμακευτικό Συμπόσιο ΠΦΣ – ΙΔΕΕΑΦ

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ!

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021  στις 10:30 π.μ , θα πραγματοποιηθεί το 3ο Διαδικτυακό Φαρμακευτικό Συμπόσιο της χρονιάς με θέμα «Διαχείριση ανοσοποιητικού στην εποχή της COVID-19. Η συμβολή του φαρμακοποιού».

Το Συμπόσιο τελεί με την επιστημονική ευθύνη των καθηγητριών Φαρμακευτικής κας  Ελένης Σκαλτσά του ΕΚΠΑ και κας Διαμάντως Λάζαρη του ΑΠΘ, ενώ συμμετέχουν ως ομιλητές μια πλειάδα λαμπρών φαρμακοποιών.

 

Πρόκειται για μια προσπάθεια διερεύνησης, τόσο των τρόπων ενίσχυσης του ανοσοποιητικού έναντι απειλών όπως η Covid-19 και άλλες λοιμώξεις, με επιστημονικές παρουσιάσεις επικεντρωμένες στο ρόλο των συμπληρωμάτων διατροφής, των φυτικών ενισχυτικών & των προβιοτικών, όσο και της σημασίας των προσαρμογόνων ουσιών έναντι βλαβερών παραγόντων & της ορθής χρήσης αντιβιοτικών.

 

Σας καλούμε να παρακινήσετε τα μέλη σας να παρακολουθήσουν μαζικά το Συμπόσιο αυτό, αξιοποιώντας το υλικό που σας προωθούμε:

– το newsletter-πρόσκληση, το οποίο με  link παραπέμπει στην ιστοσελίδα του Συμποσίου (https://ideeaf.gr/3o-simposio). Προωθώντας το ως έχει, θα μπορούν τα μέλη σας να κάνουν απ’ ευθείας είσοδο και εγγραφή.

– το δελτίο τύπου, για ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας (για όποιους Συλλόγους διαθέτουν)

banner σε διάσταση fb, για ανάρτηση, εφόσον ο Σύλλογός σας έχει σελίδα facebook.

 

Η εκπαίδευσή μας και σε αυτόν τον τομέα απαντά στις προκλήσεις των καιρών και στο ρόλο του φαρμακείου, ως πυλώνα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

 

Σας περιμένουμε όλους διαδικτυακά, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου!

 

Ο Πρόεδρος του ΠΦΣ                                    Ο  Πρόεδρος  του ΙΔΕΕΑΦ

 

                                                                                          Απόστολος Βαλτάς                                           Σεραφείμ Ζήκας